Een overnachting op de camping kost € 24,- op basis van 2 personen, 1 caravan, 1 auto. Dit is inclusief elektra, douche, warm water en belasting. Op de tarieflijst kunt u zien welke bedragen wij rekenen voor kinderen, hond, camper, etc. 

  

Uw visite is u bij ons op de camping van harte welkom Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Logees betalen voor de overnachting.

 

Bij reservering vanaf 7 overnachtingen en bij reservering van meerdere plaatsen, vragen wij u vooruit te betalen. U krijgt de nota ongeveer 1,5 maand van tevoren toegestuurd.

  De camping

 

Indien men afwezig is en de caravan e.d. blijft op de staanplaats aanwezig, wordt per overnachting € 15,00 in rekening gebracht. In juli en augustus rekenen wij, ook als u afwezig bent, het volledige overnachtingstarief door.

Indien men afwezig is en de caravan e.d. wordt van de staanplaats verwijderd en elders op het terrein gestald, wordt € 12,50 per overnachting berekend. 

 

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 12 uur. U kunt zich melden bij de voordeur van ons woonhuis.

 

Op de dag van vertrek moet u de camping voor 12 uur verlaten. Wilt u tussen 12 en 18 uur vertrekken dan vragen wij 50% van het overnachtingstarief extra. Bij vertrek na 18 uur rekenen we een extra overnachtingstarief. (Na twaalf uur vertrekken is alleen mogelijk in overleg, als er niet direct iemand na u op de plaats komt staan.) 

camping 3