Op de camping zijn 25 kampeerplaatsen, waarvan 2 tentenplaatsen. Ongeveer de helft zijn toeristische plaatsen, de andere helft wordt gebruikt door vaste gasten die het hele seizoen bij ons op de camping staan. Ook hebben wij een mooie ruime toercaravan te huur.

De camping heeft plaatsen die rondom afgeschermd zijn door heggen, coniferen en andere struiken. Vooraan is een veld met uitzicht over de weilanden. 

  

Op de camping is een mooi toiletgebouw met luxe sanitair.prive wastafel

Er zijn vier toiletten, drie douches, twee wascabines en er is een ruime aanrecht voor de afwas. Ook is er een wasmachine aanwezig. Alles wordt dagelijks netjes schoongehouden. Warm water voor de douche en de afwas is bij de prijs inbegrepen, evenals toiletpapier in de wc's. toiletgebouw

Buiten is een stortkoker voor chemische toiletten. 

 

Er is een gezellige recreatieruimte met een zithoek en houtkachel. Hier liggen tijdschriften en boeken. Ook is hier allerlei toeristische informatie te vinden. Er zijn voorzieningen om koffie en thee te maken en er staat een koelkast en een diepvriezer. recreatieruimte Het Ketelhuis

Vooraan op de camping is een mooie jeu-de-boules baan. Voor kinderen zijn er verder geen speelvoorzieningen.

In de loods is een ruimte om fietsen te stallen. 

Voor en achteraan op de camping is voldoende plaats om uw auto te parkeren. Er staan geen auto's tussen de caravans. 

Voor elke kampeerplaats is er een elektra aansluiting met 6 Ampere. Het campingterrein is goed verlicht.Op de gehele camping is gratis WIFI beschikbaar.

 

Op de camping is een EHBO-doos beschikbaar en bij de voordeur hangt een AED-apparaat voor reanimatie. 

gasten